Contact

Voor direct contact kunt u het contact formulier invullen, een chat starten of een e-mail sturen naar contact@ludok.nl. U wordt zo snel mogelijk geholpen. 

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Verzending

Verzenden kost €5,99 voor bestellingen met een bestelbedrag tot €50. Voor bestellingen vanaf €50 de bezorging gratis. Er zijn afwijkende tarieven voor andere landen of bijzondere producten. Meer weten? Klik hier!

Bestellingen worden gemiddeld binnen 24 uur verzonden.

Retourbeleid

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen te annuleren of terug te sturen. Meer weten? Klik hier.

Heeft Ludok een fysieke locatie?

Ludok heeft een fysieke locatie in de Flash Luchtvaartwinkel. Hier is een greep uit ons assortiment te vinden, het volledige assortiment staat online. Neem contact op indien u een specifiek product wilt bekijken, dan zorgen we ervoor dat het in de winkel aanwezig is.

Bekijk de meest actuele informatie over de openingstijden via de website van Flash.

Zeelsterstraat 177A, 5652EG Eindhoven

Openingstijden

Ludok heeft een fysieke locatie in de Flash Luchtvaartwinkel en volgt daarom de openingstijden van Flash.

Zeelsterstraat 177A, 5652EG Eindhoven
Donderdag t/m zaterdag van 11.00-17.00. Op de overige dagen op afspraak.

Bekijk voor de meest actuele informatie over de openingstijden de website van Flash.

Assortiment

Ludok heeft een ruim assortiment voor alle prijsklasses en leeftijden. Maandelijks worden hier extra producten aan toegevoegd. Suggesties zijn altijd welkom en feedback ontvangen we graag. Stuur ons gerust een berichtje, dan gaan we kijken of we jouw favoriete product kunnen toevoegen!

Zijn er kortingsacties?

Ja, er is regelmatig korting te vinden. Een specifiek product kan afgeprijst zijn, maar er kan ook een algemene korting zijn voor alle producten.

Kortingscodes kunnen worden toegevoegd tijdens het afrekenen. Meer weten over kortingen? Klik hier.

Wat betekent Ludok?

Ludok komt van het latijnse Ludos, wat vrij vertaald wordt naar spelen, spel, games of play. Door Ludok te heten, zijn we verwant aan deze betekenis, maar dan net even anders. Dit past bij onze winkel. Het assortiment bevat onder andere minder standaard producten en speelgoed voor volwassen, wat er voor zorgt dat we net een beetje anders zijn dan de standaard speelgoedwinkel.

Waarvoor is Ludok bedacht?

Ludok is bedacht als speelgoedwinkel voor iedereen. Door een verscheidenheid aan producten aan te bieden, zit er voor iedereen wat tussen. Ben je jong, oud of alles daartussenin? Dan heeft Ludok de producten voor jou!

Waarom is er een volwassenen collectie?

Wie zegt dat volwassenen niet mogen spelen? De collectie voor volwassenen bevat speelgoed en andere artikelen voor jezelf, of een ander. Ideaal om te combineren als je toch al iets voor een kind moet halen, of andersom.

Wat is Bieke Unlimited?

Ludok is een van de onderdelen van het bedrijf Bieke Unlimited. Meer informatie over Bieke Unlimited kun je hier vinden. Doordat Ludok onderdeel is van Bieke Unlimited, is het mogelijk dat u soms deze naam tegenkomt. Vooral rondom geldzaken en privacy is dit het geval.

Bedrijfsgegevens

Retouradres: Zeelsterstraat 177A, 5652 EG Eindhoven
Vestigingsadres: Zeelsterstraat 177A, 5652EG Eindhoven
contact@ludok.nl
Onderdeel van
Bieke Unlimited,
KVK 81938004 & BTW NL003620910B03
+31 6 83852086